Кількість
|
Вартість
|
||
|
Термос харчовий TRAMP 0.5 L
Термос TRAMP 0.5 L TRC-129 – класичний термос з широким горлом для перших та других страв.
Двостінна конструкція допомагає утримувати температуру гарячих страв до 12 годин (при 20°C).
Виготовлена із харчової сталі, стійкої до корозії, не вбирає смаків, кольорів та запахів, не містить шкідливих для здоров'я речовин, таких як: BPA, BPS, PVC та фталатів.
Завдяки спеціальному напиленню на стінках колби, їжа не пристає до них, термос легко мити зсередини і зовні.
Термос харчовий TRAMP 0.5 L укомплектований різьбовою пробкою з кнопкою скидання внутрішнього тиску, що дозволяє легше відкривати термос.
Кришку термосу можна використовувати у якості миски.
Призначення термоса харчового TRAMP 0.5 L TRC-129: повсякденне використання., відпочинок, подорожі, екскурсії.
Для максимально тривалого збереження температури їжі перед використанням рекомендуємо обдати термос окропом зсередини, а також завантажувати в термос максимально розігріту їжу.
Для захисту термосу від механічних пошкоджень під час падінь та ударів, що особливо актуально для людей, які використовують термос у важких умовах, рекомендується додатково придбати Термочохол для харчового термоса Tramp 0.5/0,7 L.
Такий чохол також допоможе збільшити поріг збереження температури вашим термосом.
Особливості термосу харчового TRAMP 0.5 L:
- Об'єм, л: 0.5
- Вага, г: 485 (17,12 oz)
- Розміри, см: 10.5 x 10.5 x 14.0 (4.13 x 4.13 x 5.51 in)
- Матеріали: нержавіюча сталь 18/8, силікон, пластик без BPA, BPS, PVC, фталатів
- Кришка термоса може використовуватися як миска.
- Герметично закривається надійною різьбовою пробкою
- Пробка має кнопку скидання внутрішнього тиску
Температурні характеристики (тестування при кімнатній температурі 20°C):
95°C - початкова температура
66°С - через 6 годин
52°С - через 12 годин
36°С - через 24 години
ДОГЛЯД
- Перед першим використанням обов'язково вимити посуд рідким засобом для миття і промити водою.
- Для кращої роботи, перед використанням прогрійте колбу, потримавши в ній близько 3 хвилин гарячу воду, якщо плануєте наливати гарячі напої, і холодну, якщо холодні.
- Після використання рекомендується вимити стінки, колбу та пробку, щоб уникнути неприємних запахів.
- Якщо ви не використовували колбу протягом деякого часу, промийте її теплою водою, щоб усунути залишкові запахи.
- Зберігайте у чистому, сухому вигляді, чашки та кришки тримайте окремо, коли не користуйтеся посудиною.
- Не використовуйте засоби для відбілювання чи миття, що містять хлор, використовуйте рідкі засоби для миття.
- Не використовуйте термос для напоїв та видів їжі, що викликають бродіння, або для газованих.
- Не використовуйте для тривалого зберігання страв.
- ЗАБОРОНЕНО використовувати мікрохвильову піч або духовку, щоб нагріти колбу.
- ЗАБОРОНЕНО мити в посудомийній машині.